Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe vlam voor Kirsten Dunst

Shownieuws

Kirsten Dunst is heeft een nieuwe vlam. De Amerikaanse actrice is herhaaldelijk gespot met Johnny Borrell, voorman van de rockgroep Razorlight.

Kirsten Dunst is heeft een nieuwe vlam. De Amerikaanse actrice is herhaaldelijk gespot met Johnny Borrell, voorman van de rockgroep Razorlight. Dat meldt de Britse krant The Sun.

De twee ontmoetten elkaar een paar weken geleden tijdens een concert van de Britse band in Los Angeles. Sindsdien zouden ze niet bij elkaar zijn weg te slaan. De 24-jarige actrice, die eerder een relatie had met acteur Jake Gyllenhaal, toerde zelfs met de band door de Verenigde Staten. Geruchten doen de ronde dat ze momenteel in Londen is, waar ze haar intrek zou hebben genomen in het appartement van de 26-jarige Borrell.

Dunst speelde onder meer in de films 'Marie Antoinette', 'Spiderman' en 'The virgin suicides'. De komende tijd doet ze het rustig aan. Haar volgende film 'Sweet relief' komt in 2009 uit.

Het debuutalbum van Razorlight, 'Up all night', kwam in 2003 uit en was goed voor de derde plaats in de Britse albumlijst. Met het nummer 'America' staat de band al 23 weken in de Nederlandse hitlijsten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen