Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Snoop Dogg signeert kunstwerk voor goed doel

Shownieuws

Rapper Snoop Dogg heeft een kunstwerk gesigneerd voor de Nederlandse stichting ChildRight. Het werk wordt op 18 april geveild.

Rapper Snoop Dogg heeft een kunstwerk gesigneerd voor de Art for Dreams-tentoonstelling van de Nederlandse stichting ChildRight. De hiphopper, die al een tijdje op bezoek is in Nederland, zette donderdag een krabbel op zijn portret, dat door kunstenaar Ruud van Sprundel is gemaakt.

Op 18 april veilt de liefdadigheidsinstelling 68 kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars en BN'ers, onder wie Marion Bloem, Peter Donkersloot, Gerard Joling, Peter van Straaten, Sacha de Boer en Jeroen Krabbé. De opbrengst komt ten goede aan projecten van ChildRight, dat zich wereldwijd inzet voor de rechten van kinderen.

Snoop Dogg, die de laatste dagen in Nederland sleet omdat hij geen toestemming kreeg Groot-Brittannië in te mogen voor een concert, zorgde tijdens zijn verblijf in Amsterdam ook nog even voor wat ophef. Een fietsende vrouw werd dinsdag geraakt door de deur van een auto van de rapper. Daarop werd ze gemolesteerd door een van de bodyguards van Snoop. De politie nam de 'homeboy' van de rapper mee voor verhoor. In de talkshow van Robert Jensen wuifde Snoop Dogg het gebeurde donderdag weg. Hij zei van niets te weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen