Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney verkozen tot meest ongezonde beroemdheid

Shownieuws

Britney Spears is verkozen tot de meest ongezonde beroemdheid. Op de website Lime.com kon hiervoor gestemd worden. De zangeres kreeg 81 procent van de stemmen.

Britney Spears is verkozen tot de meest ongezonde beroemdheid. Op de Amerikaanse website Lime.com kon hiervoor gestemd worden. De zangeres kreeg 81 procent van de stemmen en was daarmee veruit de ongezondste ster.

De tweede plaats was voor Lindsay Lohan. Net als Britney bezocht de actrice onlangs een ontwenningskliniek. Zij gaat volgens de kiezers wel steeds gezonder leven.

Lime.com is een website over gezond leven, gezonde voeding en het milieu. Er kon ook gestemd worden op de meest gezonde en de meest milieubewuste beroemdheid. De ster die in meest gezonde staat zou verkeren, is talkshowkoningin Oprah Winfrey. Zij kreeg 47 procent van de stemmen omdat zij haar medemens aanspoort gezonder te gaan leven.

Degene met de meeste stemmen voor zijn inzet voor een beter milieu is de Amerikaanse oud-vicepresident Al Gore. Hij kreeg onlangs een Oscar voor zijn documentaire 'An inconvenient truth', die de mensheid bewust moet maken van het broeikaseffect.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen