Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liza Minnelli geeft concert in Antwerpen

Shownieuws

Liza Minnelli komt naar België. De Amerikaanse zangeres, die een Oscar won voor haar rol in de film 'Cabaret', geeft op 21 april een concert in Antwerpen.

Liza Minnelli komt naar België. De Amerikaanse zangeres geeft op 21 april een concert in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Ze doet de Vlaamse stad aan tijdens een korte Europese tour, waarbij ze ook Stockholm, Kopenhagen en Helsinki langsgaat.

De 61-jarige musicalster en actrice, die een Oscar won voor haar rol in de film 'Cabaret', was vorig jaar nog in Nederland. De dochter van actrice Judy Garland en regisseur Vincente Minnelli stond in februari voor een uitverkochte zaal in Scheveningen.

De afgelopen jaren kwam Minnelli vaker in het nieuws met haar roerige privéleven dan vanwege haar artistieke kwaliteiten. Begin dit jaar werd eindelijk haar scheiding met David Gest afgerond. De perikelen rondom de echtscheiding duurden drie jaar. De breuk zou zijn veroorzaakt omdat Minnelli haar man mishandelde. Ook zou ze alcoholiste zijn en hebben verzwegen dat ze een geslachtsziekte had.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen