Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courtney Love valt ruim twintig kilo af

Shownieuws

Nieuwe foto's van Courtney Love in bikini liegen er niet om: ze is behoorlijk afgevallen. Op haar website verwijst Love naar een bericht in de krant The Sun.

Nieuwe foto's van Courtney Love in bikini liegen er niet om: de zangeres is behoorlijk afgevallen. Op haar website verwijst Love naar een bericht in de Britse krant The Sun, waar ze wordt aangeduid als een echte 'beach babe'. Ze zou ruim twintig kilo kwijt zijn.

De woordvoerder van de voormalige Hole-zangeres bevestigt in het Amerikaanse blad People dat de kilo's eraf vliegen bij Courtney. Ze volgt een macrobiotisch dieet, eet veel vis en groenten en doet veel aan beweging. De blondine zou nog zo'n vijf kilo verwijderd zijn van haar streefgewicht.

Love, die bekend staat om haar losbandige gedrag, werkt de laatste maanden hard aan haar 'nieuwe ik'. Op 1 januari nam ze zich voor af te vallen en meer tijd te besteden aan haar 14-jarige dochter Frances Bean. Ook vierde ze in oktober dat ze precies een jaar geen druppel alcohol meer had aangeraakt en zei ze te gaan werken aan een comeback als rockster.

De 42-jarige Love trouwde in 1992 met Nirvana-voorman Kurt Cobain. Niet lang daarna werd hun dochter geboren. Cobain kampte met een drugsverslaving en maakte in 1994 een einde aan zijn leven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen