Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peggy Vrijens valt niet op harige mannen

Shownieuws

Peggy Vrijens valt niet op Argentijnse mannen. "Ik vind ze niet knap; ik houd niet van behaarde mannen." Ze is in Argentinië voor de opnames van Julia's Tango.

Peggy Vrijens valt niet op harige mannen

Peggy Vrijens is niet echt te spreken over Argentijnse mannen. "Ik vind ze niet bijzonder knap; ik houd niet zo van behaarde mannen." De 30-jarige actrice, die in Argentinië is voor de opnamen van de nieuwe Net 5-serie Julia's Tango, noemt de Zuid-Amerikaanse mannen wel erg charmant. Collega Tina de Bruin is het met haar eens. "Ze houden de deur voor je open, willen alles voor je betalen en roepen om de minuut dat je mooi bent."

De vier hoofdrolspeelsters, Peggy Vrijens, Tina de Bruin, Miryanna van Reeden en Kim Pieters wonen nu tweeënhalve maand in Buenos Aires en blijven er nog anderhalve maand. "Het is hier geweldig", vertelt Peggy. Op locatie werken heeft voor haar veel pluspunten. "Omdat we allemaal uit Nederland weg zijn, is het groepsgevoel veel groter."

De vrouwen doen veel samen, maar kunnen elkaar ook met rust laten als daar behoefte aan is. "Wij kunnen de vriendschap die we spelen geloofwaardig neerzetten omdat hij ook echt is", zegt Vrijens. Tina de Bruin is niet alleen dolblij met haar drie nieuwe vriendinnen. "We hebben ook een heerlijke Argentijnse crew, dus mij hoor je niet klagen."

Werken met de Argentijnen leverde in het begin wat mentaliteitsproblemen op. "Argentijnen zijn gastvrij en hartelijk, maar soms gaat alles erg traag. Ze hebben de instelling dat wat vandaag niet gebeurt, morgen wel komt en dat kan best irritant zijn." Volgens Kim Pieters, die Julia speelt in de serie, verklaarde de Argentijnse crew de Nederlanders voor gek toen ze de planning van de filmploeg onder ogen kregen. "Hoe weet je dat allemaal van te voren?", riepen ze uit.

Julia's Tango gaat over vier eigenzinnige vrouwen die in Buenos Aires een bed & breakfast beginnen. De nieuwe Nederlandse dramaserie is vanaf maandag te zien op Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen