Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen plaats meer voor Brian McFadden in Westlife

Shownieuws

Brian McFadden is niet meer welkom bij jongensgroep Westlife. De Ierse groep gaat als viertal verder en wil hem niet meer terug.

Geen plaats meer voor Brian McFadden in Westlife

Brian McFadden is niet meer welkom bij de jongensgroep Westlife. Onlangs deden nog geruchten de ronde over een terugkeer van het voormalige bandlid, maar de Ierse groep heeft besloten als viertal door te gaan.

"We willen hem niet terug, we zijn nu gewend om met z'n vieren een band te vormen", zegt zanger Shane Filan in het Amerikaanse tijdschrift New! Magazine. McFadden verliet de band in 2004 om een solocarrière te beginnen.

Ook de overige bandleden zien een terugkeer van McFadden niet zitten. "Er is geen plaats voor Brian", vindt bandlid Nick Byrne. "Onze muziekstijl is door de jaren heen veranderd en we hebben als viertal een carrière opgebouwd", verklaart hij zijn weerzin.

Westlife werd in 1999 opgericht door voormalig Boyzone-zanger Ronan Keating. De groep verkocht wereldwijd ruim 25 miljoen albums. Met covers als 'Uptown girl', 'Mandy' en 'Against all odds' scoorden de jongens ook in Nederland hits. Vorig jaar bracht de band nog 'The love album' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen