Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eyeworks tweemaal genomineerd voor Gouden Roos

Shownieuws

Twee programma's van Eyeworks zijn genomineerd voor een Gouden Roos. Het gaat om het SBS 6-programma Groeten terug en 'Tv-kijker van het jaar' van de Tros.

Eyeworks tweemaal genomineerd voor Gouden Roos

Producent Eyeworks is tweemaal genomineerd voor een Gouden Roos, een Europese televisieprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Groeten Terug van SBS 6 is genomineerd in de categorie 'reality', terwijl het Tros-programma 'Tv-kijker van het jaar' genomineerd is in de categorie 'show'.

In totaal maken zeven Nederlandse televisieprogramma's kans op een Gouden Roos. Groeten Terug neemt het in de categorie 'reality' onder meer op tegen het Net 5-programma Peking Express Vip en de EO-reeks Mijn Laatste Woorden. Shouf Shouf de Serie van de Vara is genomineerd in de categorie 'comedy'. Twee programma's van de NPS dingen mee naar de prijs, namelijk de documentaire 'Forever' en de film 'Car Men'.

De Gouden Rozen worden dit jaar voor de 47e keer uitgereikt in acht categorieën. In totaal dingen 72 Europese tv-programma's mee aan de prestigieuze onderscheiding. Het Gouden Roos Festival vindt plaats op 9 mei in het Zwitserse Lüzern.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen