Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anneke Gröhnloh geeft verjaardagsconcert

Shownieuws

Op 23 juni geeft Anneke Grönloh een concert ter ere van haar 65e verjaardag in de Koninklijke Schouwburg Den Haag. Ze is ook gevraagd voor een Nederlandse film.

Anneke Gröhnloh geeft verjaardagsconcert

Anneke Gröhnloh wordt dit jaar 65 en viert dat met een groot verjaardagsconcert. Tijdens het concert, dat op 23 juni plaatsvindt in de Koninklijke Schouwburg Den Haag, neemt de zangeres haar publiek mee op een muzikale reis door haar lange carrière. Een aantal bevriende collega's uit binnen- en buitenland geeft acte de présence. Ter gelegenheid van haar 65e verjaardag verschijnt zowel een Nederlands- als Engelstalig album van de artieste.

Grönloh maakte vrijdag tevens bekend dat zij een rol speelt in een nieuwe Nederlandse film. De film is gebaseerd op een roman van Marion Bloem. De zangeres verklapt er niet te veel over, maar laat weten het erg spannend te vinden. "Ik vind het een hele eer om gevraagd te worden", zegt Grönloh."Straks word ik op mijn 65e nog een filmster!"

De zangeres is bekend van nummers als 'Brandend zand' en 'Soerabaja'. Ze heeft ook vijf vermeldingen in het Guinness Book of Records. Ze stond met 24 weken het langst op de eerste plaats van de Nederlandse hitlijst. Ook stond ze het langst met een album in de hitparade: dit hield Anneke 37 maanden vol.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen