Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears vraagt fans om steun

Shownieuws

Fans van Britney Spears worden via haar officiële website opgeroepen om een bericht voor de ster achter te laten. Fans spreken in de berichtjes hun steun uit.

Fans van Britney Spears worden via haar officiële website opgeroepen om een berichtje achter te laten voor de zangeres. "Stuur je gedachten en woorden van inspiratie naar Britney", staat te lezen op de site. Spears verblijft sinds vorige maand in een ontwenningskliniek.

Velen hebben inmiddels gehoor gegeven aan de oproep. Op de site staan berichtjes van fans van over de hele wereld. "Khia Kaha, Sta Sterk", schrijft Michaela K. uit Nieuw-Zeeland. Dany zegt dat de popprinses vooral rustig aan moet doen. "Kom pas terug als je er klaar voor bent. We zullen met smart op je wachten." Chelsey M. zegt dat als Britney steun zoekt, ze altijd welkom is bij haar fanclub.

Britney krijgt niet alleen steun van haar fans. Ook sterren staan klaar voor de 25-jarige popster. De Britse krant The Sun meldt vrijdag dat Justin Timberlake een brief heeft gestuurd naar de kliniek waar zijn ex-vriendin sinds vorige maand verblijft. Volgens de krant laat de 26-jarige zanger daarin weten dat Britney zijn onvoorwaardelijke liefde en steun heeft. Hij biedt aan om haar een bezoekje te brengen in de kliniek in Malibu.

Ook producer Timbaland en actrice Brooke Shields zeggen de popprinses te willen steunen. Kevin Federline schoor uit solidariteit zijn hoofd kaal, nadat zijn toekomstige ex-vrouw dat eerder bij zichzelf had gedaan.

De zangeres liet zich vorige maand opnemen in de ontwenningskliniek in Malibu. Volgens medewerkers van de kliniek hebben een eetstoornis, alcoholisme en cocaïnegebruik een menselijk wrak van Britney gemaakt. Inmiddels zou het beter gaan met de zangeres.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen