Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul Rabbering wint 'Wie is de mol?'

Shownieuws

Paul Rabbering heeft 'Wie is de mol?'gewonnen. Hij ging met meer dan 17 duizend euro naar huis, nadat hij Inge Ipenburg had ontmaskerd als saboteur van het spel

Dj Paul Rabbering van 3FM heeft het tv-spel 'Wie is de mol?'gewonnen. Hij ging met meer dan 17 duizend euro naar huis, nadat hij actrice Inge Ipenburg had ontmaskerd als saboteur van het spel. Rabbering stond donderdag in de finale met presentatrice Renate Verbaan en actrice Eva van der Gucht. Beiden dames wezen Rabbering aan als 'de mol '.

Voor het derde jaar was het televisiespel gevuld met bekende Nederlanders, onder wie cabaretier Alex Klaassen en actrices Liesbeth Kamerling en Nadja Hüpscher. De tien kandidaten voeren opdrachten uit. Een van de kandidaten is de mol en probeert de uitvoering van de opdrachten te saboteren. De opnamen vonden een aantal maanden geleden plaats in Thailand.

Voor presentator Karel van de Graaf was het de laatste keer dat hij 'Wie is de mol?' mocht presenteren. Het populaire programma wordt volgend jaar gepresenteerd door Pieter Jan Hagens. Eerder deze week liet Van de Graaf in een radioshow weten 'buitengewoon teleurgesteld' te zijn in de beslissing van de Avro om hem van het programma af te halen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen