Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joss Stone in actie tegen eten vlees

Shownieuws

Joss Stone heeft haar medewerking verleend aan een campagne tegen vlees. Ze is te zien in een advertentie People for the Ethical Treatments of Animals.

Joss Stone heeft haar medewerking verleend aan een campagne die is gericht tegen het eten van vlees. De zangeres is te zien in een advertentie voor de Britse organisatie People for the Ethical Treatments of Animals (Peta). Stone, die zelf geen vlees eet, geeft haar visie op het vegetarisme. De advertentie kwam dinsdag tegelijk uit met haar album 'Introducing Joss Stone'. Dat meldt de website van de Britse krant The Daily Mirror. De advertentie is te zien op www.peta2.com.

De 19-jarige zangeres is met een haan afgebeeld in de advertentie met deze tekst: "Ik ben Joss Stone en ik ben een vegetariër. Ik ben zangeres, songwriter, artiest en ik heb respect voor alle levende wezens van alle soorten en maten, kleuren en ras." De beweegreden van Stone is dat ze levende wezens niet wil laten lijden. "Ik heb nog nooit vlees gegeten en ik zie er toch niet ongezond uit?"

In 2005 werd Joss Stone door Peta uitgeroepen tot de meest sexy vegetariër. In Nederland zijn de soapies Antonie Kamerling en Marly van der Velden, beiden bekend van de serie Goede tijden, slechte tijden, verkozen tot de meest sexy vegetariërs van vorig jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen