Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Howard Komproe blaast theatertour af na arrestatie

Shownieuws

Howard Komproe heeft zijn theaterprogramma afgeblazen. Hij is gearresteerd na zijn vriendin te hebben mishandeld.

Howard Komproe heeft de laatste negen voorstellingen van zijn theaterprogramma 'Howard 4t 1& ander' afgeblazen. Dat heeft zijn impresariaat KIK Productions donderdag gemeld. Aanleiding is het incident waarbij de 35-jarige cabaretier vorige week werd gearresteerd na een ruzie met zijn vriendin, voor een optreden in Purmerend. Daarbij kwam het tot een handgemeen, waarop een ooggetuige de politie belde.

Het theaterprogramma van Komproe is een egodocument dat zo over de cabaretier zelf gaat, dat hij het nu onmogelijk kan spelen, laat het impresariaat weten. Zo stelt hij de huidige omgangsvormen tussen mannen en vrouwen aan de kaak. "Dat kan hij onmogelijk nog geloofwaardig, laat staan overtuigend brengen."

Maar belangrijker nog is volgens het impresariaat dat Komproe zelf behoorlijk is aangeslagen door de gebeurtenis. Fysiek geweld zou nooit eerder voorgekomen zijn tussen hem en zijn vriendin. Hij wil zich nu bezinnen.

Volgens het impresariaat hebben Komproe en zijn vriendin hun ruzie bijgelegd. De vriendin heeft geen aanklacht ingediend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen