Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Babesite Mokkels.nl blijft bestaan

Shownieuws

De bekende 'babesite' Mokkels.nl blijft bestaan. De site wordt overgenomen door internetbedrijf BliXem uit Nijmegen en kan daardoor blijven bestaan.

De bekende 'babesite' Mokkels.nl blijft bestaan. Vorige maand kondigden de makers aan dat ze de stekker eruit zouden trekken omdat een gebrek aan tijd en motivatie hen parten speelde. Daarop volgde een stortvloed aan smeekbeden van teleurgestelde bezoekers om toch met de site door te gaan.

Talrijke voorstellen voor een reddingsoperatie stroomden binnen, waaronder die van BliXem Internet Services uit Nijmegen, zo meldt het internetbedrijf. Donderdag bereikte het bedrijf met de makers van Mokkels.nl overeenstemming over een overname.

Mokkels.nl werd in 2000 gestart als hobbyproject, maar groeide al snel uit tot de grootste 'babesite' van Nederland, met een miljoen unieke bezoekers per maand. De site is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van vrouwelijk schoon, beroemd en niet-beroemd.

Vooral de jaarlijkse verkiezing van de mooiste en populairste 'babe', The Battle of the Babes, maakte de site populair. Onder anderen Katja Schuurman, EliZe en Chantal Janzen hebben de wedstrijd gewonnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen