Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Mills houdt nog altijd van Paul

Shownieuws

Heather Mills heeft bij BBC News gezegd nog steeds van Paul McCartney te houden. Ook zal ze nooit over hun scheiding heen komen.

Heather Mills zal altijd van Paul McCartney blijven houden. Dat zegt de toekomstige ex-vrouw van de voormalige Beatle in een interview met BBC News. Ook zegt ze nooit over de breuk heen te zullen komen. Mills en McCartney zijn sinds juli verwikkeld in een tumultueuze echtscheidingsprocedure.

Mills zegt dat het waarschijnlijk nog lang duurt voordat er schot in de zaak komt. "We komen nergens, dit duurt maar voort. Maar je moet maar aan Paul vragen hoe lang nog. Dat heeft niets met mij te maken." Ook zegt de blondine dat de scheiding vriendschappelijk is. "Ik heb nooit iets naars over mijn man gezegd. Dat zou ik ook nooit doen. Hij is de vader van mijn kind."

Dat zij een geldwolf is, wat verschillende media roepen, doet ze af als onzin. "Als ik die bladen aanklaag, win ik trouwens altijd. Ze zijn erop uit mij te vernietigen. Maar ik zal me nooit verlagen tot hun niveau. Ik heb een kind dat ik moet beschermen."

Het Britse persbureau Reuters meldt donderdag dat Heather Mills door de politie op de vingers is getikt omdat ze te vaak gebruikmaakt van het Engelse alarmnummer 999. Mills belt het noodnummer als ze zich opgejaagd voelt door de paparazzi, die op haar jagen sinds ze met McCartney in scheiding ligt.

Volgens de politie loopt de blondine het risico dat zij niet meer serieus genomen wordt als er een keer echt wat aan de hand is. "We moeten wel reageren, maar als iemand vaak het noodnummer belt, bestaat er een risico dat de politie denkt dat het om een huilebalk gaat", zegt een woordvoerder tegen Reuters. De politie wilde niet zeggen hoeveel telefoontjes van de 39-jarige Mills de alarmdienst heeft verwerkt.

Mills en McCartney gingen in mei uit elkaar, na een huwelijk van vier jaar. Het stel heeft een dochtertje van 3, Beatrice. Mills is binnenkort te zien in de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen