Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gitarist spreekt liefde voor Britney uit

Shownieuws

De nieuwe vlam van Britney Spears zegt dat hij van haar houdt. Gitarist Jason Filyaw ontmoette Spears bij een bijeenkomst van de Anonieme Alcoholisten.

De nieuwe vlam van Britney Spears zegt dat hij van de popster houdt. Jason Filyaw, gitarist in de rockband RIVA, ontmoette de 25-jarige Britney een paar weken geleden bij een bijeenkomst van de Anonieme Alcoholisten.

Filyaw, die zichzelf als zeer spiritueel omschrijft, vertelt op de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dat hij Britney helpt met het spirituele deel van haar herstel. "We zijn erg intiem en we groeien steeds dichter naar elkaar toe", zegt de 33-jarige gitarist. Britney en Jason zijn oude bekenden van elkaar. In 2003 nam de gitarist muziek op met Britney, in een studio in New York.

De kale popprinses liet zich vorige maand opnemen in een ontwenningskliniek in Malibu. Ze had een paar maanden intensief gefeest na haar scheiding van Kevin Federline in november. Volgens medewerkers van de kliniek hebben een eetstoornis, alcoholisme en cocaïnegebruik een menselijk wrak van Britney gemaakt. Het gerucht ging dat de moeder van twee jonge zoons aan een postnatale depressie leed. Inmiddels zou het beter gaan het met de zangeres.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen