Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arctic Monkeys zetten zwarthandelaars buitenspel

Shownieuws

De Arctic Monkeys maken zwarte handel in kaartjes voor hun Britse tournee onmogelijk. Kaarten worden via een loting verkocht via de website van de rockband.

De Arctic Monkeys maken zwarte handel in kaartjes voor hun Britse tournee onmogelijk. Concertkaarten worden alleen aan fans verkocht die zich hebben geregistreerd op een mailinglist op de website van de rockband. "We proberen alles om de zwarte handel in concertkaarten tegen te gaan en we nodigen onze fans daarom uit om deel te nemen aan een eerlijke loting", zegt de groep op de eigen site.

Fans die zich voor woensdag geregistreerd hadden op de site, hebben een uitnodiging gekregen om door te geven waar en wanneer zij een concert willen bijwonen. Zij moeten dit vóór donderdag 00.00 uur doen. De kaarten worden hierop via een computer verloot. De gelukkige fans die ingeloot worden krijgen vrijdagmiddag een persoonlijke pincode waarmee de gewenste kaartjes aangeschaft kunnen worden.

Vorige maand wonnen de Arctic Monkeys twee Brit Awards voor beste Britse band en voor beste Britse album. De groep uit Sheffield staat op 28 mei op Pinkpop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen