Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Take That in het geweer tegen musical

Shownieuws

Take That is niet blij met een musical die over de boyband in de maak is. "De band wil zijn fans duidelijk maken dat deze niets met Take That te maken heeft."

Take That is niet blij met een musical die over de boyband in de maak is. "De band wil zijn fans duidelijk maken dat deze productie helemaal niets met Take That te maken heeft", laten de mannen van de boyband weten in een verklaring op hun website. "Deze productie vindt plaats zonder onze medewerking en toestemming."

Eerder spraken Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald en Jason Orange hun steun uit voor 'Never Forget', zoals de musical heet. Gary Barlow zou zelfs enkele nummers voor de show hebben willen schrijven. Volgens de Britse krant The Sun veranderden de mannen van gedachten nadat hun comeback een groot succes bleek te zijn.Take That zou nu zelfs laten onderzoeken of juridische stappen ondernomen kunnen worden tegen de initiatiefnemers van de musical.

De kaartverkoop voor de musical 'Never forget' is woensdag begonnen. 'Never Forget' gaat over een band die als eerbetoon covers zingt van Take That. Het script is van de hand van Danny Bocklehurst, die eerder de Britse comedyserie 'Shameless' schreef.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen