Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Monique Klemann baalt van tienermeisjes

Shownieuws

Het is de schuld van tienermeisjes dat Monique Klemann en Rick Brandsteder als eerste zangkoppel zijn weggestemd uit 'Just the two of us'. Dat zegt de zangeres.

Het is de schuld van tienermeisjes dat Monique Klemann en Rick Brandsteder als eerste zangkoppel zijn weggestemd uit 'Just the two of us'. "Kleine, 12-jarige meisjes kennen mij en Rick niet", zegt Klemann. "Als zij kunnen kiezen voor Thomas Berge of een soapster, dan vind ik het niet gek dat we daarvan verliezen."

De brunette, die samen met haar zus Suzanne het zangduo Loïs Lane vormt, baalt ervan dat niet de vakkundige jury, maar het publiek de macht vandaag de dag in handen heeft. "De democratisering van de televisie heeft tot een verarming van de kwaliteit geleid", stelt ze strijdbaar. "Ik zie het daarom niet als een nederlaag."

Maar ook het optreden van de 22-jarige zoon van televisieveteraan Ron Brandsteder was verre van vlekkeloos, geeft Klemann toe. "Het zingen ging niet heel goed", beseft ze. "Maar hij was doodnerveus. Tijdens de repetities zong hij niet vals, maar hij verkrampte tijdens de opnamen."

Klemann kijkt met plezier terug op haar deelname aan de talentenjacht, waarvoor zij Brandsteder als zangcoach begeleidde. Wel voelt ze het in haar portemonnee dat ze niet meer meedoet. "Je krijgt als coach per show betaald, dus natuurlijk scheelt dat."

'Just the two of us' is iedere zondag en maandag te zien op Tien. Deze week moesten Bartina Koeman en René van Kooten het programma vaarwel zeggen. Zeven koppels zijn nog in de strijd, onder wie Edwin Evers en Berget Lewis en Monique Smit en Xander de Buisonjé.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen