Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Honderdste aflevering Praatjesmakers

Shownieuws

Jochem van Gelder presenteert op 8 april de honderdste aflevering van Praatjesmakers. Twee kinderen die in de eerste serie te zien waren, zijn opnieuw te gast.

Jochem van Gelder presenteert volgende maand de honderdste aflevering van Praatjesmakers. Hij vindt het nog steeds spannend. "Ik moet het toch elke keer maar weer zien te redden met die kids", zegt de 43-jarige presentator. "Worden ze ADHD-achtig, gaan ze huilen of klappen ze dicht?"

Voor de honderdste aflevering op 8 april staan bijzondere items gepland. Twee kinderen die in de allereerste serie van Praatjesmakers te zien waren, zijn opnieuw te gast. De twee zijn inmiddels 13 jaar oud. Ali B speelt mee in de Praatjesraden-quiz en er is een reportage over wat er allemaal gebeurt voordat de kinderen de studio inkomen. Van Gelder heeft een gesprek met drie kinderen die gek zijn op voetbal. Speciaal voor hen komt Ajax-voetballer Kenneth Perez naar de studio.

Praatjesmakers, dat bezig is aan zijn achtste seizoen, trekt per aflevering ruim anderhalf miljoen kijkers. Presentator Jochem van Gelder is vanaf vrijdag ook wekelijks te zien in het SBS 6-programma 'So you wannabe a popstar'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen