Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Hudson speelt mogelijk Aretha Franklin

Shownieuws

Jennifer Hudson kruipt mogelijk in de huid van Aretha Franklin in een film over het leven van de souldiva. Dat meldt de Britse krant The Sun.

Jennifer Hudson kruipt mogelijk in de huid van Aretha Franklin in een film over het leven van de souldiva. De Britse krant The Sun meldt dat Franklin maandag over een mogelijke vertolking door Hudson sprak tijdens de ceremonie rond het toevoegen van nieuwe sterren in de Rock-'n'-roll Hall of Fame.

De komende maanden is de toneelversie van de autobiografie van Franklin al te zien in de Verenigde Staten, waarna wordt begonnen met de verfilming. De 64-jarige Franklin, die ook wel the Queen of Soul wordt genoemd, heeft zo haar eigen ideeën over het project. "Ik wil graag dat drie mensen mij spelen, elk op een andere leeftijd", zei ze in het televisieprogramma Access Hollywood.

Hudson werd bekend door haar deelname aan het televisieprogramma American Idol in 2004. De 25-jarige zangeres en actrice haalde de finale niet, maar won dit jaar een Golden Globe en een Oscar voor haar rol als Effie White in de film 'Dreamgirls'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen