Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jolie haalt zoon op uit weeshuis

Shownieuws

Angelina Jolie heeft donderdag het 3-jarige jongetje dat zij heeft geadopteerd opgehaald uit een weeshuis in Vietnam. Haar zoon Maddox (5) was erbij aanwezig.

(Novum/AP) - Angelina Jolie heeft donderdagochtend het 3-jarige Vietnamese jongetje dat zij en haar vriend Brad Pitt hebben geadopteerd opgehaald uit een weeshuis in Ho Chi Minh Stad. Zij werd daarbij vergezeld door haar zoon Maddox. Het jongetje, dat tot dusver als Pham Quang Sang door het leven ging, heet voortaan Pax Thien Jolie-Pitt, zo melden diverse media.

De Vietnamese autoriteiten hebben de adoptie inmiddels goedgekeurd, maar de actrice wacht nog op groen licht van de Amerikaanse autoriteiten. Het jongetje moet medisch onderzocht worden voordat hij een Amerikaans paspoort en visum krijgt. Naar verwachting is de adoptie binnen twee dagen rond.

Volgens de directeur van het weeshuis, Nguyen Van Trung, woont het jongetje in het weeshuis sinds hij een baby was. Hij werd achtergelaten in een ziekenhuis kort nadat hij was geboren. De directeur heeft tevergeefs geprobeerd om de biologische ouders van het kind op te sporen.

De 31-jarige Jolie bezocht onlangs met Pitt het weeshuis waar het jongetje woonde. Jolie staat op de adoptiepapieren als alleenstaande ouder vermeld, omdat zij en Pitt niet getrouwd zijn.

Jolie en Pitt hebben inmiddels een multicultureel gezin opgebouwd. Het acteurskoppel heeft drie kinderen: de in Cambodja geboren Maddox (5), de uit Ethiopië afkomstige Zahara (2) en Shiloh van negen maanden, die Jolie zelf ter wereld bracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen