Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie arriveert in Vietnam voor adoptie

Shownieuws

Angelina Jolie is woensdagavond in Vietnam aangekomen, om een 3-jarige jongen te adopteren. De actrice zou snel in een geblindeerde auto zijn verdwenen.

(Novum/AP) - Angelina Jolie is woensdagavond in Vietnam aangekomen om een 3-jarige jongen te adopteren. De actrice verdween snel in een geblindeerde auto, zag een fotograaf van het Amerikaanse persbureau Associated Press.

Naar verwachting woont Jolie donderdagochtend een adoptieceremonie bij in Ho Chi Minh Stad. De 31-jarige filmster koos het kind, van wie de naam onbekend is, onlangs uit, toen zij met haar partner Brad Pitt de stad bezocht.

De plannen voor adoptie werden begin maart wereldkundig gemaakt. Vorige week bleek dat de procedure wordt versneld. Het kind zou begin volgende maand al naar Amerika kunnen.

Het acteurskoppel heeft inmiddels een multicultureel gezin opgebouwd. Pitt en Jolie hebben drie kinderen: de in Cambodja geboren Maddox (5), de uit Ethiopië afkomstige Zahara (2) en Shiloh van negen maanden, die Jolie zelf ter wereld bracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen