Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Avro stelt Karel van de Graaf teleur

Shownieuws

Karel van de Graaf is buitengewoon teleurgesteld dat hij het volgende seizoen van 'Wie is de mol?' niet mag presenteren. Dat zei hij woensdag op Radio 2.

Karel van de Graaf is buitengewoon teleurgesteld dat hij het volgende seizoen van 'Wie is de mol?' niet mag presenteren. Dat zei de kale televisiemaker woensdag tijdens het programma van Hans Schiffers, op Radio 2. Het populaire programma wordt volgend jaar gepresenteerd door Pieter Jan Hagens.

Volgens de Avro heeft de wisseling van de wacht te maken met het beleid van de zender. "We maken een onderscheid tussen presentatoren die exclusief voor de Avro werken, zoals Hagens, en presentatoren die op projectbasis bij ons te zien zijn", licht een woordvoerder toe. "Het gaat hier om een gezichtsbepalend programma. Daar hoort een gezichtsbepalende presentator bij."

Het achtste seizoen van de realityshow, waarin bekende Nederlanders samen opdrachten moeten vervullen, speelt zich af op een nog onbekende locatie. Ook over de deelnemers laat de Avro nog niets los. Het zevende seizoen beleeft donderdag zijn climax. Dan wordt duidelijk wie de saboteur in het spel is en wie als winnaar uit de bus komt. Paul Rabbering, Eva van der Gucht, Inge Ipenburg en Renate Verbaan nemen het in Thailand tegen elkaar op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen