Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joss Stone heeft het verbruid bij Britten

Shownieuws

Joss Stone lijkt het te hebben verbruid in Groot-Brittannië. De Britse krant The Sun wijt haar tanende populariteit aan haar veramerikanisering.

Joss Stone lijkt het te hebben verbruid in Groot-Brittannië. De verkoop van haar derde album, 'Introducing Joss Stone', wist in haar vaderland niet eens de Album Top 40 te bereiken. De Britse krant The Sun wijt haar tanende populariteit aan haar veramerikanisering.

Tijdens de uitreiking van de Brit Awards vorige maand maakte Joss al een slechte beurt door met een Amerikaans accent een prijs te overhandigen aan James Morrison. Ook haar recente make-over, waarvoor ze haar blonde haren bewerkte met een rode kleurspoeling en een permanent, doet het niet goed bij het thuisfront.

Stone, die op haar vijftiende naar de Verenigde Staten verhuisde nadat ze een zangwedstrijd had gewonnen, debuteerde op haar zestiende met het album 'The soul sessions'. Dit album, met de hits 'Fell in love with a boy' en 'Super duper love', ging in Nederland meer dan drie miljoen keer over de toonbank. Ook haar tweede album, 'Mind, body & soul' was een succes. Wereldwijd verkocht de inmiddels 19-jarige Stone 7,5 miljoen albums. Bovendien won ze twee Brit Awards en werd ze vier keer genomineerd voor een Grammy.

Op 11 juli staat Stone in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Op eerdere showcases en een optreden op het North Sea Jazz festival na is dit het eerste officiële concert van haar in Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen