Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw album Tiësto weken voor release uitgelekt

Shownieuws

Het nieuwe album van Tiësto, 'Elements of life', is weken voor de release uitgelekt op internet. De plaat van de dj wordt op diverse downloadsites aangeboden.

Het nieuwe album van Tiësto, 'Elements of life', is weken voor de release uitgelekt op internet. De plaat van de Nederlandse dj wordt op downloadsites als newtorrents.info en torrentportal.com door honderden gebruikers aangeboden.

De wereldberoemde dj, die hits scoorde met nummers als 'Traffic' en 'Love comes again', is niet de enige Nederlandse artiest die een muzikaal lek niet heeft kunnen voorkomen. Ook het nieuwe album van de gothicband Within Temptation, 'The heart of everything', verscheen onlangs ondanks strenge veiligheidsmaatregelen voortijdig op het net.

Tiësto, die 38 jaar geleden als Tijs Verwest ter wereld kwam, bracht sinds 1995 dertig albums uit. Nieuw materiaal presenteert hij vrijdag tijdens een exclusief optreden in de bagagehal op Schiphol. De vier uur durende dj-set markeert de start van zijn nieuwe wereldtournee. 'Elements of life' ligt in april in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen