Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Blauwe mannen en vrouwen gezocht

Shownieuws

Mensen die dromen van een leven als geschminkte artiest kunnen nu hun kans grijpen. De Blue Man Group zoekt nieuwe leden voor een show in Duitsland.

Mensen die dromen van een leven als geschminkte artiest kunnen nu hun kans grijpen. De Blue Man Group zoekt nieuwe leden voor een nog te openen show in het Duitse Oberhausen, vlak over de grens bij Venray. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen kunnen woensdag en donderdag in de Amsterdamse Theater Fabriek auditie doen voor de act, meldt Stage Entertainment, de producent van de show.

Het concept van de Blue Man Group werd in de jaren tachtig in New York ontwikkeld door de straatartiesten Chris Wink, Matt Goldman en Phil Stanton. De act, waarin mimiek, acrobatiek en muziek een grote rol spelen, bestaat uit drie personen, die zwarte kleding dragen en helemaal blauw zijn geschminkt. De blauwe 'mannen' zijn inmiddels overal ter wereld te zien, onder meer in Amsterdam.

Mensen die deel willen uitmaken van de Blue Man Group hoeven dus niet per se mannelijk te zijn. Wel moeten ze kunnen drummen, gevoel hebben voor acteren, tussen de 20 en de 35 jaar zijn en niet te klein en niet te groot: tussen 1,77 meter 1, 87 meter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen