Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Johnny Depp had levensgevaarlijk virus

Shownieuws

De dochter van Johny Depp was ziek als gevolg van een besmetting met de levensgevaarlijke bacterie Escherichia coli (E-coli).

De dochter van Johny Depp was ziek als gevolg van een besmetting met de dodelijke bacterie Escherichia coli (E-coli). Dat meldden verschillende Britse media vrijdag. De 7-jarige Lily-Rose werd onlangs met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Londen, maar wat haar mankeerde was niet duidelijk. Wel was bekend dat ze er slecht aan toe was.

Lily-Rose werd anderhalve week geleden uit het ziekenhuis ontslagen en is nu weer thuis in Frankrijk waar het gezin Depp woont. De 43-jarige filmster was in Londen voor de opnamen van zijn nieuwe film 'Sweeney Todd'. Zijn vrouw Vanessa Paradis, dochter Lily-Rose en zoon Jack waren mee.

Volgens de Britse krant The Sun weigerde Depp met de film verder te gaan zolang zijn dochter ziek was. Maandag worden de opnamen volgens de boulevardkrant hervat.

Jaarlijks krijgen ongeveer duizend mensen in Groot-Brittannië door besmet eten of drinken te maken met het E-coli-virus te maken. In Nederland zijn dat er ongeveer dertig. De bacterie kan een ernstige dikke darmontsteking veroorzaken, soms gevolgd door een nierfunctiestoornis. Vooral kinderen zijn ontvankelijk voor de ziekte die dodelijk kan zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen