Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul McCartney date ex van prins Charles

Shownieuws

Paul McCartney is aan het daten geslagen met een ex-vriendin van de Britse kroonprins Charles, Sabrina Guiness. Dat meldt de Britse tabloid The Sun.

Paul McCartney is aan het daten geslagen met een ex-vriendin van de Britse kroonprins Charles. De gelukkige dame is de 52-jarige Sabrina Guiness, erfgename van biergigant Guiness. Blijkbaar valt zij op beroemde mannen valt want eerder zou ze relaties hebben gehad met Mick Jagger, Bryan Ferry, Rod Stewart, Jack Nicholson en Michael Douglas. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun.

De vrienden van McCartney hebben veel vertrouwen in de blondine. De zanger is verwikkeld in een tumultueuze echtscheidingsprocedure met Heather Mills en daarin zou Guiness hem enorm tot steun zijn. "Zijn vrienden willen dat Paul er weer lekker op uit gaat", zegt een insider in de krant. "Iemand als Sabrina maakt dat mogelijk."

Zo zou het stel onlangs in het geheim hebben gedineerd. Toen fotografen hen in het oog kregen, gingen ze ieder hun eigen weg. Woensdag zou McCartney Sabrina hebben opgehaald bij haar woning in Londen. Toen ze naar buiten kwam omhelsden ze elkaar, waarna zij bij de hem in de auto stapte.

Hoewel Guiness in het verleden verschillende sterren aan de haak heeft geslagen, is ze vooral bekend om de keren dat ze aan de zijde van prins Charles verscheen in de jaren zeventig. Naar verluidt zou koningin Elizabeth de relatie een halt hebben toegeroepen Dat belette hen niet bevriend te blijven. Guiness was dan ook aanwezig bij het huwelijk van Charles met Camilla Parker Bowles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen