Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Within Temptation bestormt buitenlandse hitparades

Shownieuws

Within Temptation bestormt met 'The heart of everything' de buitenlandse hitlijsten. Zo kwam de cd binnen in de toptien van Duitsland, Zwitserland en Finland.

Within Temptation bestormt met zijn nieuwe album 'The heart of everything' na Nederland nu ook de buitenlandse hitlijsten. Het album kwam deze week binnen in de toptien van de Duitse, Zwitserse, Zweedse en Finse hitparades. Ook in Engeland, Noorwegen, Denemarken, Italië, Spanje, Frankrijk, Ierland, Tsjechië en België kwam de plaat deze week de hitlijsten binnen.

Het vijfde album van de symfonische rockband debuteerde vorige week al op de eerste plaats van de Mega Album Top 100, de officiële hitparade van Nederland. Na het weekeinde moet de groep zijn koppositie afstaan aan Roel van Velzen met zijn debuutalbum 'Unwind'.

Within Temptation bestaat uit zangeres Sharon den Adel, de gitaristen Robert Westerholt en Ruud Jolie, bassist Jeroen van Veen, drummer Stephen van Haestregt en toetsenist Martijn Spierenburg. Hun nieuwste cd komt ook uit in de Verenigde Staten, waar de band vorig jaar een platendeal tekende.

De metalformatie is in april en mei onder meer te zien op Paaspop en Dauwpop. Op 24 november geeft de band een groot concert in het Beursgebouw in Eindhoven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen