Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Carmen Electra heeft lesbische affaire'

Shownieuws

Carmen Electra heeft een lesbische relatie met rocker Joan Jett. De ex-Baywatchbabe en Jett zouden na een concert backstage zoenend en vrijend zijn gespot.

Carmen Electra heeft een lesbische relatie met rocker Joan Jett. Dat meldt de Britse tabloid The Sun. De ex-Baywatchbabe en Jett zouden na een concert backstage zoenend en vrijend zijn gespot. De twee zouden al vier maanden iets hebben.

De 46-jarige rocker, die in 1982 een hit scoorde met 'I love rock and roll', en de 34-jarige stoeipoes gaan volgens de krant samen naar het 'Dina Shore weekend' in Palm Springs, dat ook wel bekendstaat als het 'lesbische bal'.

Carmen Electra ontkent de geruchten. "Ze zijn gewoon vrienden", zegt haar woordvoerder in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Electra, die eigenlijk Tara Patrick heet, scheidde vorige maand na een huwelijk van drie jaar van gitarist Dave Navarro. Ze werd bekend als opvolger van Pamela Anderson in de serie Baywatch. Deze maand gaat haar nieuwe film 'I want candy' in première, een Britse komedie waarin de rondborstige brunette de rol speelt van de pornoster Candy Fiveways.

Onlangs werd bekend dat Electra Hans Klok zal assisteren in zijn nieuwe show in Las Vegas. Met de show Faster than Magic staat de Nederlandse illusionist vanaf mei een halfjaar in hotel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen