Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angela Groothuizen komt met nieuw album

Shownieuws

Angela Groothuizen werkt aan een nieuw album. Nederlandstalige nummers van de theatervoorstelling 'Klein' van de brunette worden deze zomer op cd gezet.

Angela Groothuizen werkt aan een nieuw album. Nederlandstalige nummers van haar theatervoorstelling 'Klein' worden deze zomer op cd gezet, zo meldt de zangeres op haar website. Groothuizen, die sinds kort weer optreedt met de meidenband de Dolly Dots, streeft ernaar het album in het najaar uit te brengen.

De 47-jarige brunette toert momenteel door het land met haar solovoorstelling, waarin zij in een semi-akoestische setting zowel bestaande als nieuwe Nederlandstalige nummers ten gehore brengt.

In januari maakten de Dolly Dots hun reünie wereldkundig, waarna acht uitverkochte optredens tijdens De Vrienden van Amstel Live volgden. Groothuizen, Patty Zomer, Ria Brieffies, Esther Oosterbeek, Angela Kramers en Anita Heilker geven op 25, 26 en 27 mei reünieconcerten in Ahoy Rotterdam. De Dolly Dots scoorden 25 top 40-hits met liedjes als 'Boys', 'She's a liar' en de nummer 1-hit 'Love me just a little bit more'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen