Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DiCaprio en Winslet opnieuw samen in film

Shownieuws

Leonardo DiCaprio en Kate Winslet zijn voor het eerst sinds 1997 weer samen in een speelfilm te zien. De filmsterren speelden eerder in 'Titanic'.

Leonardo DiCaprio en Kate Winslet zijn voor het eerst sinds 1997 weer samen in een speelfilm te zien. De filmsterren, die in 'Titanic' een tragisch liefdeskoppel speelden, beginnen komende zomer met het filmen van 'Revolutionairy road', meldt het Amerikaanse filmvakblad Variety. De regie is in handen van Sam Mendes, de echtgenoot van Winslet.

Het is voor DiCaprio en Winslet de eerste keer dat ze te zien zijn in een productie van Mendes, die veelgeprezen films maakte als 'American beauty' en 'Road to perdition'. De twee spelen in zijn productie een echtpaar in een Amerikaanse buitenwijk in de jaren vijftig.

De 31-jarige Winslet en de 32-jarige DiCaprio hebben beiden een succesvol filmjaar achter de rug. De Britse actrice was te zien in goed ontvangen films als 'All the King's men' en 'Little children', waarvoor zij een Oscarnominatie verdiende. DiCaprio maakte eveneens kans op een gouden beeldje voor zijn rol in 'Blood diamond'. Ook was hij te zien in 'The departed'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen