Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dagboeken Anna Nicole leveren 385 duizend euro op

Shownieuws

Twee persoonlijke dagboeken van de onlangs overleden Anna Nicole Smith zijn voor 385 duizend euro geveild. Donderdag wisselden de zielenroerselen van eigenaar.

Dagboeken Anna Nicole leveren 385 duizend euro op

Twee persoonlijke dagboeken van de onlangs overleden Anna Nicole Smith zijn voor ruim 385 duizend euro onder de hamer gegaan. Donderdag wisselden de zielenroerselen van de blondine via een door eBay georganiseerde veiling van eigenaar.

De dagboeken van de ex-playmate dateren uit 1992 en 1994. Op de kaft van het oudste exemplaar staat in grote letters 'niet lezen!'. In de pagina's die door de verkoper werden getoond, schrijft Smith in een niet al te beschaafd vocabulaire over de diverse minnaars in haar leven.

In het dagboek uit 1994 staat het ziekte- en sterfbed van haar 63 jaar oudere echtgenoot Howard Marshall II centraal. De memoires tonen een toegewijde Smith, die met haar zieke man meeleeft. "Er is niets dat ik kan doen", schrijft ze. "Ik kan hem slechts bijstaan met medicijnen en gebeden."

Naast de dagboeken werden tientallen andere memorabilia geveild, zoals gesigneerde foto's en bonnetjes van aankopen. Deze objecten brachten gemiddeld enkele honderden euro's op.

De doodsoorzaak van Smith, die op 8 februari op 39-jarige leeftijd om het leven kwam, is nog altijd onduidelijk. Maandagmiddag wordt in een persconferentie het autopsierapport openbaar gemaakt. Speculaties over overmatig drugs- en medicijnengebruik staken al snel na haar overlijden de kop op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen