Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Politie op zoek naar Foxy Brown

Shownieuws

Foxy Brown is voortvluchtig. Een Amerikaanse rechter heeft een arrestatiebevel tegen haar uitgevaardigd nadat ze niet was komen opdagen in de rechtbank.

(Novum/AP) - Foxy Brown is voortvluchtig. Een Amerikaanse rechter heeft donderdag een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de vrouwelijke rapper nadat ze niet was komen opdagen in de rechtbank in Florida. Brown moest zich verantwoorden voor een aanklacht wegens mishandeling.

Brown, wier echte naam Inga Marchand is, werd vorige maand opgepakt omdat ze in een schoonheidssalon een pot haarlijm naar een medewerker zou hebben gegooid. Ze zou het niet eens zijn geweest met de sluitingstijden van de zaak. Daarnaast zou ze de medewerker in het gezicht hebben gespuugd. Brown ontkent de aantijgingen en denkt alleen te zijn opgepakt vanwege haar huidskleur.

De 27-jarige hiphopzangeres heeft nog een voorwaardelijke celstraf uitstaan nadat ze in 2004 medewerkers van een nagelsalon zou hebben toegetakeld.

Brown heeft drie albums op haar naam staan. Ze werkte samen met onder anderen rapper Jay-Z, Kelis en Mary J. Blige. Haar nieuwe cd 'Black roses' komt komende zomer uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen