Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Matthijs van Nieuwkerk wint BNN Hoofdprijs

Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk is de favoriete presentator van BNN-kijkers. Hij kreeg donderdag de BNN Hoofdprijs in deze categorie tijdens de uitreiking van de prijzen

Matthijs van Nieuwkerk is de favoriete presentator van BNN-kijkers. Hij ontving daarom donderdagavond de BNN Hoofdprijs in deze categorie tijdens de uitreiking van de publieksprijzen. De vjjfde editie van de Hoofdprijs werd gepresenteerd door Sophie Hilbrand, die zelf ook genomineerd was in de categorie voor favoriete presentator.

Yolanthe Cabau van Kasbergen werd door de kijkers uitgeroepen tot beste actrice. De serie Shouf Shouf ontving de prijs in de categorie drama. De Lama's kwamen in de categorie amusement als winnaar uit de bus. Try Before You Die werd onderscheiden in de infotainment-categorie.

TMF-presentator Valerio ging, zoals al eerder bekend was gemaakt, met de aanmoedigingsprijs de Rookie Award naar huis. Schrijfster Sophie van der Stap ontving de Bart Award, die is vernoemd naar BNN-oprichter Bart de Graaff en wordt vergeven aan 'iemand die het afgelopen jaar heeft bewezen dat niets onmogelijk is'. De 22-jarige Van der Stap schreef het boek 'Het meisje met de negen pruiken' over haar strijd tegen kanker.

Aansluitend op de uitzending van de BNN Hoofdprijs wordt het programma De Allerslechtste Televisie Allertijden uitgezonden. Hierin is onder meer te zien dat presentator Filemon Wesselink de Gouden Kliko voor het slechtste programma van het afgelopen jaar uitdeelt aan de bewoners van De Gouden Kooi.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen