Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Connie Breukhoven klaagt Privé aan

Shownieuws

Connie Breukhoven sleept roddelblad Privé voor de rechter. De bekende blondine bestrijdt dat haar Clinic for Injectibles op de rand van bankroet staat.

Connie Breukhoven sleept roddelblad Privé voor de rechter. De bekende blondine bestrijdt dat haar Clinic for Injectibles op de rand van bankroet staat. Dat vertelt zij op de website Sterrenstek. Hoofdredacteur Evert Santegoeds schreef onlangs dat echtgenoot Hans Breukhoven al miljoenen in de onderneming van zijn vrouw heeft gepompt.

Een anonieme bron zou aan het weekblad hebben gemeld dat het slechts een kwestie van tijd is voor de kliniek haar deuren sluit. "De kliniek is, met soms drie bezoekers per dag, een flop." De beweringen zijn het echtpaar in het verkeerde keelgat geschoten, zo meldt Sterrenstek. Privé bevestigt dat een advocaat van Connie inmiddels contact heeft opgenomen met de redactie.

Volgens de advocaat dient de zaak volgende week vrijdag. De BN'er eist een rectificatie van het artikel, zo schrijft de showbizzsite. Ook wil de advocaat een voorschot op de geleden en nog te lijden schade die het artikel zou hebben berokkend.

De 55-jarige Connie Breukhoven, die in de jaren tachtig bekend werd als de zangeres Vanessa, ligt voortdurend in de clinch met de media. Eerder deze maand maakte zij bekend de website zijonline.nl aan te klagen, wegens het plaatsen van een privéfilmpje. Naar aanleiding van het filmpje suggereerde de site dat de zoon van Connie homoseksueel is.

Connie zelf werd onlangs eveneens beschuldigd van misleidende uitlatingen. Volgens actrice Josine van Dalsum gebruikt Breukhoven valse getuigenissen over een door haar op de markt gebracht middeltje tegen kanker. Connie zou hebben beweerd dat Van Dalsum, die al jaren aan kanker lijdt, baat zou hebben bij het sojadrankje Haelan 951.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen