Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Treble-zangeres presenteert radioprogramma

Shownieuws

Niña van Dijk, bekend van Treble, presenteert op eerste paasdag een programma op radiozender 100%NL. Treble werd bekend met het nummer 'Ramaganana'.

Niña van Dijk, één van de bandleden van de meidengroep Treble, presenteert op eerste paasdag een programma op radiozender 100%NL. In de speciale radiouitzending gaat de zangeres allerlei Nederlandse artiesten interviewen. Het is het presentatiedebuut voor de 21-jarige zangeres.

Van Dijk laat weten altijd te hebben gedroomd van presenteren. Het paasprogramma is haar op het lijf geschreven. "In de show hangt een losse, ontspannen sfeer", vertelt ze. "Daarom mag ik het presenteren." Van Dijk gaat in de uitzending onder meer rockbands Di-rect en Intwine en rapper Lange Frans interviewen.

Treble, dat naast Niña bestaat uit haar zus Djem en vriendin Caroline Hoffman, werd in 2003 bekend met de nummer één-hit 'Ramaganana'. De meiden deden vorig jaar mee aan het Nationale Songfestival en wonnen met het liedje 'Amambanda'. Tijdens het Eurovisie Songfestival sneuvelen de meiden echter al in de halve finale. Begin dit jaar kwam de single 'Leave me alone' uit.

Voor aankomende zomer hoopt Treble weer te gaan toeren. De zusjes zijn, in combinatie met hun opleiding aan het Amsterdamse Conservatorium, druk bezig met het schrijven van liedjes voor hun nieuwe cd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen