Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Platenlabel dumpt Brian McFadden'

Shownieuws

Brian McFadden is door zijn platenlabel Sony BMG de laan uitgestuurd. De reden voor het ontslag zijn de teleurstellende verkoopcijfers van zijn debuutalbum.

Brian McFadden is door zijn platenlabel Sony BMG de laan uitgestuurd. Volgens de Britse website Digitalspy zijn de teleurstellende verkoopcijfers van diens debuutalbum de reden voor het ontslag. In 2004 verliet de 26-jarige zanger de band Westlife omdat hij een solocarrière ambieerde.

Zijn eerste single, 'Real to me', werd een nummer één-hit in Groot-Brittannië in 2004. Vorig jaar flopte het duet 'Everybody's someone', dat hij opnam met countryzangeres Leann Rimes.

Eerder deze maand werd bekend dat een terugkeer van McFadden bij Westlife niet aan de orde is. De jongens van Westlife zouden er naar eigen zeggen gewend aan zijn geraakt met hun vieren een band te vormen. Het Britse tijdschrift Heat meldt dat de manager van Westlife, Louis Walsh, mogelijk plannen heeft om in de toekomst met McFadden te gaan samenwerken.

Westlife werd in 1999 opgericht door voormalig Boyzone-zanger Ronan Keating. De Britse band scoorde hits met nummer als 'Uptown Girl' en 'Against all odds'. Vorig jaar bracht de band 'The love album' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen