Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Moeder Lindsay Lohan weerlegt imago

Shownieuws

Dina Lohan vindt zichzelf geen feestbeest. Dat vertelt de moeder van Lindsay Lohan in het Amerikaanse tijdschrift People. "Wij zijn geen stelletje gekken."

Dina Lohan vindt zichzelf geen feestbeest. Dat vertelt de moeder van Lindsay Lohan in het Amerikaanse tijdschrift People.

De 44-jarige Dina kreeg haar imago van uitbundige feestganger nadat ze herhaaldelijk met haar dochter in het nachtleven was gespot. Zelf wijt ze haar reputatie aan haar mooie uiterlijk voor haar leeftijd. "Als ik er zou uitzien als een oude fietsband, maakt het niemand iets uit wat ik doe", redeneert ze.

Lohan rekent in het tijdschrift verder af met de suggestie dat haar dochter alcoholist is. "Ze is gewoon een 20-jarige meid die haar wilde haren kwijt moet", stelt ze. Dina, wier ex-man onlangs werd vrijgelaten nadat hij had vastgezeten voor mishandeling en rijden onder invloed, vindt dat ze een normaal gezin heeft. "Het gaat misschien niet allemaal zoals het moet, maar we zijn geen stelletje gekken."

Lindsay werd in januari opgenomen in een afkickkliniek in Los Angeles om een einde te maken aan een alcoholverslaving. Nadat ze vorige maand uit de kliniek werd ontslagen, werd La Lohan alweer gezien in diverse nachtclubs en doen geruchten de ronde dat de jonge filmster haar verslaving opnieuw niet de baas is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen