Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bloedsuiker speelt Nicole Richie parten

Shownieuws

Nicole Richie lijdt aan een lage bloedsuikerspiegel. Die aandoening is er volgens haar woordvoerder de oorzaak van dat ze de laatste tijd regelmatig onwel werd.

Nicole Richie heeft te kampen met hypoglycemie, oftewel een lage bloedsuikerspiegel. De aandoening, waarbij de suikeropname in het lichaam niet goed wordt geregeld, is er de oorzaak van dat ze de laatste tijd regelmatig onwel werd. Dat heeft de woordvoerder van de dochter van zanger Lionel Richie verklaard.

De afgelopen maand viel de 25-jarige Richie een paar keer flauw tijdens de opnamen van de realityserie The Simple Life. Ook zou ze zich afwezig gedragen op de set. "Ze lijkt soms moeite te hebben met lopen en praat heel vaak onduidelijk en onsamenhangend", vertelde een bron woensdag aan de Amerikaanse krant New York Daily News.

Al deze verschijnselen zouden te verklaren zijn door de aandoening. Vermoeidheid, concentratiestoornissen en duizeligheid behoren tot de symptomen. Een te lage bloedsuikerspiegel kan worden veroorzaakt door te weinig eten.

Nicole kampt al tijden met gewichtsproblemen en liet zich daarvoor in oktober opnemen in een kliniek. Ze heeft altijd ontkend dat ze een eetstoornis heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen