Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ali B stelt concert samen voor Festival Mundial

Shownieuws

Ali B stelt een programma samen voor Festival Mundial. De rapper wil daarvoor Nederlandse en internationale urban artiesten, rappers en vrienden uitnodigen.

Ali B stelt een speciaal programma samen voor Festival Mundial. De rapper wil daarvoor Nederlandse en internationale urban artiesten, rappers en vrienden uitnodigen, laat de organisatie donderdag weten. Op 15 juni vindt in Tilburg de twintigste editie plaats van het multiculturele muziekfestijn.

De 25-jarige hiphopper vraagt met het speciale concert 'Petje af' aandacht voor geweld tegen kinderen wereldwijd. Voor het optreden werkt hij daarom samen met de ontwikkelingsorganisatie Plan Nederland, het voormalige Foster Parents Plan.

Om jong talent te stimuleren, heeft de humanitaire stichting een fonds in het leven geroepen dat hiphopartiesten in ontwikkelingslanden steunt. Van ieder toegangskaartje gaat één euro naar het project.

Ali Bouali, zoals de volledige naam van de rapper luidt, stond zelf twee jaar geleden op het Brabantse festival. Vorig jaar kreeg hij een TMF-award voor 'Beste urban act'. Ali B is bekend van nummers als 'Ik ben je zat' en 'Leipe mocro flavour'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen