Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader Woody Harrelson overleden in gevangenis

Shownieuws

De vader van acteur Woody Harrelson is overleden. Charles Harrelson stierf in een zwaarbewaakte gevangenis waar hij een levenslange straf uitzat zat voor moord.

(Novum/AP) - De vader van acteur Woody Harrelson is overleden. Charles Harrelson overleed op 69-jarige leeftijd in een zwaarbewaakte gevangenis in de Amerikaanse staat Colorado. Hij zat een levenslange gevangenisstraf uit voor moord.

Harrelson werd vorige week donderdag levenloos in zijn cel aangetroffen, zegt een woordvoerder van de gevangenis. Hij is waarschijnlijk in zijn slaap bezweken aan een hartaanval.

Charles Harrelson werd in 1979 tot twee keer levenslang veroordeeld voor de moord op rechter John Wood. Hij zou zijn ingehuurd door een drugsdealer. Harrelson heeft altijd ontkend de moord te hebben gepleegd.

De 45-jarige Woody Harrelson was 3 toen zijn ouders uit elkaar gingen. Hij is opgevoed door zijn moeder. De acteur, bekend van rollen in de serie Cheers en films als 'Natural Born Killers' en 'The people vs Larry Flint', zat op de toneelschool toen zijn vader werd veroordeeld. Hij was 7 jaar toen zijn vader voor het eerst de cel in ging, toen voor de moord op een Texaanse zakenman.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen