Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lucille Werner wint Kleuren Award 2007

Shownieuws

Lucille Werner heeft woensdag de Kleuren Award 2007 gekregen. Zij kreeg de prijs voor haar inzet om de integratie in Nederland te bevorderen.

Lucille Werner heeft woensdag de Kleuren Award 2007 gekregen uit handen van minister voor Integratie Ella Vogelaar (PvdA). De presentatrice kreeg de prijs voor haar inzet als ambassadrice van verschillende organisaties die zich richten op integratie van mensen met een functiebeperking en voor het tv-programma 'Mis(s) verkiezing'.

De award, een initiatief van de Rotterdamse jongerenraad, is een prijs voor bekende Nederlanders die zich inzetten om de integratie in Nederland te bevorderen. Bezoekers konden de afgelopen weken via de website eenheidiskracht.nl een stem uitbrengen op een van de genomineerden. Naast Werner waren Paul de Leeuw en rapper Raymzter voorgedragen.

De 'Eenheid is kracht Awardshow' werd dit jaar voor de derde keer gehouden in De Doelen in Rotterdam. Theatermaker en presentator Jörgen Raymann mocht de prijs vorig jaar in ontvangst nemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen