Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prison Break gaat derde seizoen in

Shownieuws

Prison Break gaat het derde seizoen in. Na twee seizoenen heeft de Amerikaanse zender Fox besloten om nog een reeks van de succesvolle serie uit te zenden.

Prison Break gaat het derde seizoen in. Na twee goed bekeken seizoenen heeft televisiezender Fox besloten nog een reeks uit te zenden. Waar het vervolg precies over gaat, wordt nog even geheim gehouden. Maar de bedenker van de serie, Paul Scheuring, licht een tipje van de sluier op tegenover persbureau Reuters. "Het is een nieuw hoofdstuk, maar het gaat terug naar de oorsprong van de serie."

De Amerikaanse serie gaat over een groep gevangenen met twee broers, Michael en Lincoln, die een ontsnapping plannen. Aan het einde van het eerste seizoen slaagt die. In het tweede seizoen van de serie zijn de mannen op vrije voeten, maar zit de FBI hen op de hielen. In het derde deel verschijnt een aantal nieuwe gezichten. Niet zeker is of de broers worden gehandhaafd. "Het kan zomaar gebeuren dat één van de twee het niet overleeft", zegt Scheuring.

Het tweede seizoen is deze maand afgelopen in de Verenigde Staten. Het vervolg begint in augustus. Vorig jaar won de serie de People's Choice Award voor de beste nieuwe serie. In Nederland wordt het tweede seizoen vanaf april uitgezonden op RTL 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen