Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sharon Osbourne neemt plek van Brandy Norwood in'

Shownieuws

Sharon Osbourne gaat mogelijk de plaats van de 28-jarige Brandy Norwood in het jurypanel van het Amerikaanse programma America's Got Talent innemen.

Sharon Osbourne gaat mogelijk de plaats van Brandy Norwood in het jurypanel van het Amerikaanse programma America's Got Talent innemen. Dat meldt de New York Post op basis van de populaire Amerikaanse televisieweblog Televisionary. De aanklacht die tegen Brandy loopt wegens dood door schuld zou de reden zijn voor de vervanging. De publiciteit rond de 28-jarige zangeres zou een slechte invloed op het programma hebben.

Norwood veroorzaakte in december een auto-ongeluk waarbij een 38-jarige vrouw overleed. Als zij schuldig wordt bevonden, hangen haar een celstraf van een jaar en een boete boven het hoofd. Ook is ze aangeklaagd door de ouders en de kinderen van het slachtoffer.

Het zou niet de eerste show zijn waarin de 55-jarige Osbourne haar oordeel over het talent van anderen mag vellen. Zij maakt deel uit van de Britse jury van de talentenjacht X Factor. America's Got Talent is een zoektocht naar amateur-talent. Iedereen die denkt talent ergens voor te hebben, mag zich aanmelden voor de auditierondes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen