Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Richie blijft tobben met gezondheid

Shownieuws

Het gaat nog steeds niet goed met de gezondheid van Nicole Richie. Ze zou vorige week zijn flauwgevallen tijdens de opnamen van de realityserie The Simple Life.

Het gaat nog steeds niet goed met de gezondheid van Nicole Richie. Dat meldt de Amerikaanse krant New York Daily News. Ze zou vorige week zijn flauwgevallen tijdens de opnamen van de realityserie The Simple Life. De rest van de dag zou ze daarom niet meer hebben deelgenomen aan de opnamen van de serie, waarin de verwende Richie en haar vriendin Paris Hilton worden gevolgd in alledaagse situaties.

Begin deze maand werd de dochter van zanger Lionel Richie ook al onwel op de set. Ze werd toen korte tijd in een ziekenhuis opgenomen met uitdrogingsverschijnselen. Volgens een bron bij de krant is Richie continu 'vaag en afwezig' tijdens de opnamen van de serie. "Ze lijkt soms moeite te hebben met lopen en praat heel vaak onduidelijk en onsamenhangend."

De 25-jarige socialite, die in 2003 afrekende met een drugsprobleem, kampt al tijden met gewichtsproblemen. Ze heeft altijd ontkend dat ze last heeft van een eetstoornis. Wel erkende ze dat ze te licht was. In oktober liet ze zich om die reden opnemen in een kliniek.

Het gedrag van Richie zou niet alleen de opnamen voor het vijfde seizoen van The Simple Life vertragen. Het zou ook een negatieve uitwerking hebben op de sinds kort herstelde vriendschap tussen Nicole en Paris. De vriendinnen namen het vierde seizoen van hun serie op met aparte cameraploegen, zodat ze elkaar niet in de haren konden vliegen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen