Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Adam Sandler valt in voor David Letterman

Shownieuws

Adam Sandler is dinsdag ingevallen voor David Letterman. De talkshowhost, die in 2000 een hartoperatie onderging, werd overvallen door buikgriep.

(Novum/AP) - Adam Sandler is dinsdag ingevallen voor David Letterman. De talkshowhost, die in 2000 een hartoperatie onderging, werd overvallen door buikgriep en kon zijn show daarom niet presenteren. Sandler, die te gast zou zijn in het praatprogramma, nam het stokje over van de presentator.

Het was de eerste keer in de carrière van Letterman dat hij ziek naar huis ging. De presentator heeft even de tijd om bij te komen, want hij had de show van woensdag al opgenomen. De rest van de week wordt het praatprogramma vervangen door basketbalwedstrijden.

De 59-jarige komiek, producer en televisiepersoonlijkheid werd in de jaren tachtig bekend met zijn programma 'Late night with David Letterman'. In de jaren negentig stapte hij over naar CBS, waar hij tot op heden The Late Show presenteert. De talkshow van Letterman is in Nederland een tijd te zien geweest op televisiezenders als RTL 5 en FOX, maar werd vanwege tegenvallende kijkcijfers van het scherm gehaald.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen