Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goud voor Bert Visscher en Jochem Myjer

Shownieuws

De dvd's van de shows van Bert Visscher en Jochem Myjer zijn goud geworden. De cabaretiers werden dinsdag in 'De wereld draait door' bekroond met de prijs.

De dvd's van de shows van Bert Visscher en Jochem Myjer zijn goud geworden. De cabaretiers werden dinsdag in het Vara-programma 'De wereld draait door' bekroond met de prijs. Een dvd bereikt de gouden status bij een verkoop van minimaal veertigduizend exemplaren.

Visscher kreeg de plaat voor de shows 'Voor ons hoeft het niet' uit 1997 en 'Geluk zit in hele grote dingen' uit 1999. Myjer kreeg zijn prijs voor zijn tweede show 'Adéhadé' uit 2002. De overhandiging in het programma was een verrassing voor beiden: zij waren namelijk uitgenodigd om de prijs weg te geven.

Visscher werd in 1981 bekend toen hij de persoonlijkheidsprijs won op Camerettenfestival in Delft. De 46-jarige komiek was ook te zien als co-presentator van het programma Kopspijkers.

Myjer debuteerde in 1999 met de show 'Gegabber' nadat hij in 1997 het Groninger Studenten Cabaret Festival had gewonnen. De shows van de 30-jarige 'turbocabaretier' worden gekenmerkt door het snelle tempo en de muzikale ondersteuning.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen