Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Albert Verlinde dolblij met multitalent Kim-Lian

Shownieuws

Albert Verlinde is dolblij dat Kim-Lian van der Meij een contract heeft getekend bij V&V Entertainment. Verlinde noemt Kim-Lian 'een energiek multitalent'.

Albert Verlinde is dolblij dat Kim-Lian van der Meij een tweejarig contract heeft getekend bij V&V Entertainment, de productiemaatschappij van Verlinde en Roel Vente. De theaterproducent en presentator noemt Kim-Lian 'een energiek multitalent, dat met zang, dans en acteren uitstekend voor de dag komt'.

Verlinde kent de 26-jarige actrice nu ongeveer drie jaar. Hij werd door Koen van Dijk, de regisseur van de musical 'Home', op Van der Meij gewezen. Van Dijk stelde voor haar een rol te geven in de musical 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?' Verlinde kende haar alleen als presentatrice van belspelletjes en kinderprogramma's en was sceptisch. "Kim-Lian kwam op auditie en ik was meteen om: ze kwam, zag en overwon", lacht hij. "Ze verrast me iedere keer weer met haar talent en ik ben gek op haar."

Kim-Lian is ook vol lof over haar werkgever. "De mensen achter V&V Entertainment vormen een kleine, intieme groep waarbij ik me erg thuis voel", zegt ze. "Ik kan Albert altijd bellen en mag zelfs in zijn bubbelbad als ik eraan toe ben", lacht de roodharige actrice.

Waarschijnlijk neemt Kim-Lian die uitnodiging binnenkort een keertje aan, want ze krijgt het druk. De 26-jarige actrice wordt bij meerdere producties van V&V betrokken. Ze speelt momenteel de hoofdrol in de musical 'Doe maar!', die wegens succes in augustus in reprise gaat. 'Fame' gaat op 27 januari in première in Tilburg. Verlinde en zijn compagnon zeggen verder 'in een beslissend stadium te zijn over de rechten van een nieuwe productie die naadloos aansluit bij het talent van Kim-Lian'. De naam van deze productie wordt binnenkort bekendgemaakt.

V&V Entertainment maakte dinsdag bekend dat onlangs het vijfhonderdduizendste kaartje voor een van zijn projecten over de toonbank ging. "We zijn trots dat we ons hebben ontwikkeld tot de tweede theaterproducent van Nederland", meldt het bedrijf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen